Verkeerd gecategoriseerd artikel

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Octagon-warning.png Dit artikel is bij voorkeur gericht aan een vrouw.
Lees het en begrijp de reden.


Zomaar een plaatje, zodat het artikel niet in deze categorie komt.

Goeiedag, welkom bij het Verkeerd Gecategoriseerd Artikel. Wil je een glaasje wijn? Let maar niet op Peter R. de Vries, die wil gewoon aandacht. Goed, je bent hier waarschijnlijk per ongeluk gekomen terwijl je door het geweldige categorieënsysteem van de Oncyclopedia aan het bladeren was. Zie je, we doen een experiment; in hoeveel categorieën kunnen we dit artikel zetten voor een Admin het ziet en het verwijdert? Best veel, kennelijk...


Je zou je kunnen afvragen wat die Admins eigenlijk de hele tijd of dag doen. Waarschijnlijk eten ze enkel wat appeltaart, lui als ze zijn. Trouwens, wil je nog wat wijn? Ik zal even halen.


Hier, deze is heel goed. Ik ben geen wijnkenner, maar deze schijnt goed te smaken bij zalm. Vreemd, ik kan me niet voorstellen dat een peperdure Sauvignon lang goed blijft in een gebarsten kruik, maar zo leer je steeds weer iets nieuws.

Ga je al weg? Kun je niet iets langer blijven? Ik krijg niet vaak bezoek. Wat attent, je wil weten wat mijn baan is? Nou, wetenschapper, natuurlijk. Dacht je dat ik dit voor mijn lol deed? ... Ja, doe ik ook, maar je snapt wat ik bedoel.


Wat is trouwens jouw baan? (37 votes)
Taxichauffeur  
8 votes 22%
Oncyclopedist  
13 votes 35%
Astronaut  
5 votes 14%
Artiest  
3 votes 8%
Werk ''zoeken''  
8 votes 22%
Message (ENTER to confirm)Ik moet zeggen, je bent echt fascinerend. Ben je single?

Nee nee nee, zo bedoel ik dat niet. Ik vind je aardig, dat is alles. Nog een glas wijn? Ik begrijp dat het erg goede wijn is.

...Je bent zó aantrekkelijk, zo achter je toetsenbord met die sexy slanke vingers...


Zei ik iets verkeerd??? Wacht, ga nu niet weg! Of ben ik te min voor jou? Ik ben heel erg single! Onthoud dat! Ik zal je een email sturen, suikerklontje! O, wanneer leer ik het nou...?

Gebruiker
Naamruimtes

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen