Rita Verdonk

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rita tijdens een toespraak voor haar partij, Trots op Nederland.

Nieuwe coupé mevrouw?
~ Kapper tegen Rita Verdonk

Ja, doe maar wat Wilders!
~ Rita tegen de kapper

Rita Verdonk? Dat is meer massa dan energie!
~ Albert Einstein over Rita Verdonk

Het land heeft een leider nodig! Een echte vent! Iemand met ballen! En daarom stel ik, Rita Verdonk, mezelf verkiesbaar!
~ Rita Verdonk over Rita Verdonk

Ik ben niet rechts, ik ben niet links, maar midden op de A12!
~ Rita Verdonk die de wegenwacht belt

Haar auto ging kapot, maar sja, da's dus logisch.
~ Johan Cruijff over Rita Verdonk

Donk. Ritaver Donk.
~ Rita Verdonk over Rita Verdonk nadat ze de nieuwe James Bond werd in 2022.


Rita Verdonk tijdens haar inburgeringscursus

Rita Verdonk is een Nederlandse allochtoon.

Rita is in 2003 uit Mofrika gevlucht voor de smartlapocratische dictatuur. Ze heeft in Nederland in korte tijd carrière weten te maken. Ze is onder andere bekend uit de serie Shouf Shouf Habibi en ze vertolkte de hoofdrol in de film Het Schnitzelparadijs. Mevrouw Verdonk is eigenaar en manager van de bekende reisbureauketen "Reizen met Rita". Daarnaast heeft ze een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in interactieve barbecues op luchthavens. Rita heeft verder last van veel allergieën, waardoor ze gaat uitzetten.

Rita en haar auto[bewerken]

Rita's persoonlijke reisbureau. Kwaliteit gegarandeerd.

Rita is een prima meid, daar zijn we het allemaal over eens (OK, er zijn wel wat mensen die het er niet mee eens zijn, maar die zijn het land uitgezet, dus die tellen we niet mee). Toch heeft zij van God een soort straf gekregen: haar auto wil maar niet starten. Misschien ook wel haar eigen schuld, had ze maar nooit naar Femke Halsema moeten luisteren toen zij haar adviseerde een patserbak te kopen. Nu zit onze lieve Rita opgescheept met een benzine slurpende en niet startende Opel Kadet. Haar belangstelling voor de auto blijkt ook uit haar sponsorschap van Nederlands Kampioenschap Achteruitrijden.

Sinterklaas[bewerken]

Op 5 februari 2006 kreeg Rita Verdonk van Sinterklaas een gestarte auto. Jammer genoeg voor haar heeft ze deze tijdens het wegrijden per ongeluk laten afslaan. Op 23 september 2023 om 12:14 uur is ze voor het laatst gesignaleerd aan de kant van de weg op de A23 met haar auto. Het lukt haar namelijk niet om de auto te starten.

Alleenheerser[bewerken]

Op 11 september 2006 werd Rita Verdonk voor korte tijd alleenheerser over de Lage Landen. Slechts 10 minuten om precies te zijn. Door slechte stemcomputers leek het net alsof iedereen op 10 september op haar gestemd had. Hieronder de tijdlijn rond haar alleenheerschappij (Bij de vetgedrukte tijd was ze alleenheerser):


 • 10.09 uur: Rita's auto wil niet starten.
 • 10.10 uur: Rita kreeg telefonisch te horen (van Mark Rutte) dat ze alleenheerser was geworden over de Lage landen.
 • 10.11 uur: Ze kwam op het idee (na zoveel jaar) om de ANWB-wegenwacht op te bellen met haar koelkast uit 1982.
 • 10.12 uur: Ze veranderde de leerplicht in de geslachtscontroleplicht en gaf dit telefonisch door aan Mark Rutte (met haar koelkast dus). (Voor meer toelichting zie geslachtscontroleplicht)
 • 10.18 uur: Rita wilde zich als een echte vent gedragen en piste tegen een boom.
 • 10.18 uur en 30 seconden: Ze veranderde het CDA en de PvdA in de PDBODGDRHIUTV, de Partij Die Bestaat Om De Geslachtscontroles Die Rita Heeft Ingesteld Uit Te Voeren.
 • 10.19 uur en 15 seconden: Rita probeerde haar auto nog een keer te starten, maar het lukte niet.
 • 10.19 uur en 30 seconden: De wegenwacht arriveerde per vliegtuig en wilde haar alleen helpen als ze zou aftreden.
 • 10.19 uur en 50 seconden: Rita belde Mark Rutte op om af te treden.
 • 10.20 uur: Rita Verdonk is afgetreden
 • 10.21 uur: De wegenwacht wilde haar toch niet helpen met het starten van haar auto, omdat haar ANWB-lidmaatschap om 10.20 uur is verlopen.
 • 10.22 uur: Rita heeft spijt dat ze Mark Rutte heeft opgebeld om af te treden.
 • 10.23 uur: Rita heeft spijt dat ze de PDBODGDRHIUTV heeft opgericht.
 • 10.24 uur: Rita's auto wil nog steeds niet starten.

Rita's frustratie[bewerken]

Voor de smartlapocratische revolutie in Mofrika was Rita een getalenteerd harpspeelster. Onder de dictatuur van Marianne Weber Angela Merkel werden echter Rita's harpvingerpezen doorgesneden, omdat ze weigerde smartlappen te spelen. Sindsdien heeft Rita een bloedhekel aan alles wat met smartlappen te maken heeft. Ze lobbyt daarom continu om de Jordaan te laten platbranden, maar wordt daarin stelselmatig gehinderd door Rachel Hazes die overal vrienden heeft zitten.

Rita's ontslag in de VVD en het vervolg[bewerken]

Rita's frustratie over haar vertrek

Op 13 september 2007 werd Rita Verdonk uit de VVD getrapt door Mark Rutte. Hij kon het niet meer hebben dat Rita Verdonk altijd te laat kwam voor vergaderingen. Hij gaf Rita een waarschuwing in augustus maar het mocht niet baten. God zijn straf was sterker dan Rita's wil om haar auto te starten. Rita werd op 13 september 2007 voor het laatst gesignaleerd aan de kant van de A13 met autopech. Haar auto sloeg namelijk af op de A13 nadat Mark Rutte deze had gestart als afscheidscadeau. Rita bleef vermist totdat iemand haar tegen kwam in een detentiecel. Ze zat hierin vast wegens het illegaal betreden van de 2e kamer. Rita besloot na haar vrijkomst de politiek te verlaten en zich helemaal te richten op haar reisbureau. Hier biedt ze vluchten aan naar het binnenhof waar veel ministers vandaag de dag gebruik van maken.

Verdonk-Ursula affaire[bewerken]

In de jaren 90 gingen er veel geruchten dat mevrouw Verdonk een relatie zou hebben met de Deense actrice en politica Ursula. De twee trokken heel vaak samen op, en Ursula fungeerde vanuit het Deense kabinet ook als Rita's persoonlijke adviseur. Er werd zelfs een fanclub opgericht, de UrsuxRita Hentai Fanclub. Rita kon niet uit haar woorden komen toen ze wilde vertellen dat het niet waar was, ze barstte in snikken uit. Ursula zelf hakte uiteindelijk de knoop door door haar eigen bestialiteit (ook wel animalofilie) te bekennen. Ze gaat namelijk al jaren met haar muralen Flotsam en Jetsam.

Zie ook:[bewerken]


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord