PSV

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Geduchte concurrent voor Ajax natuurlijk, sjsjsll
~ Johan Cruijff over PSV

PSV is een discussieploeg.
~ Kapitein Overduidelijk over PSV

PSV is een discussieploeg uit Eindhoven die ieder jaar opnieuw de landstitel wint door de rechter om te kopen. Waar zij het geld vandaan halen en waarom Peter R. de Vries PSV nog steeds niet heeft weten te betrappen is onduidelijk. Wat wel duidelijk is: omkoperij.

Ronald Koeman, een van de vele leiders die PSV heeft gehad, bij de slag tegen de Joden

Oorsprong van PSV[bewerken]

PSV werd in 1913 opgericht door het Nederlands bedrijf Philips om te kunnen concurreren met Sony's Urawa Red Diamonds in de Eerste Discussie Divisie. De Urawa Red Diamonds behaalde hier telkens keer op keer de eerste plaats omdat zij de enige discussieploeg waren. Nadat PSV werd gesticht behaalde PSV de eerste plaats met behulp van een groot omkoopschandaal dat nooit aan het licht kwam. Pas na 13 jaar kwamen er nog twee discussieploegen bij, Feijenoord en Ajax. Hierdoor ontstond er een ware competitie waarbij veel mensen gewond raakten, zowel in de discussiezaal als bij de discussierellen.

Triomfen van PSV[bewerken]

Als sinds haar ontstaan heeft PSV ieder jaar de landstitel gewonnen. Hier kwam echter verandering in in de jaren '90 toen Ajax onder het bewind van Leo Beenhakker de landstitel alweer verloor. PSV was geschokt en kwam tot de conclusie dat het omkopen van de rechters niet voldoende was. PSV besloot toen veel buitenlanders te kopen om een kans te maken tegen het almachtige Ajax. Dit lukte hen en sindsdien heeft PSV ieder jaar weer de landstitel. Ook heeft PSV al 46 keer de Champions League gewonnen, waarvan 12 keer door omkoping. Hier werden clubs uit Azië overgehaald mee te doen en vervolgens werd de UEFA omgekocht om PSV te loten tegen deze clubs. Toen bleek dat die clubs niet mee mochten doen in Europa, won PSV automatisch. De bekers zijn nog steeds in het bezit van PSV.

Supporters[bewerken]

Kort verhaal. Die 35.000 bij een wedstrijd zitten er ook maar omdat ze het anders zielig vinden dat het stadion leeg is!

Stadion[bewerken]

Het stadion van PSV staat in Geldrop. Dit is omdat niemand in Eindhoven dit oerlelijke gebouw in de stad wil hebben. Omdat toch niemand weet dat Geldrop bestaat hebben ze daar het schijthuis stadion gebouwd. In het stadion is er voor 5.000 mensen een zitplaats, van de overige 30.000 wordt verwacht dat ze blijven staan.

PSV als satanische clan[bewerken]

Sommigen beweren dat PSV helemaal geen discussieploeg is omdat het opofferen van 14 jarige maagden aan de duivel niets met discussie te maken heeft. PSV zelf beweert dat zij hierdoor beter kunnen discussiëren en ontkennen elke betrokkenheid met de duivel. Toch is er veel bewijs voor deze theorie. PSV zou namelijk niet alleen maagden opofferen, ook zouden zij hun bloed geven aan de grond, pentagrammen tekenen op muren en een lift naar de hel hebben op hun oefenterrein.

Zie ook:[bewerken]