Overleg gebruiker:Jonas

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken


Welkom op het overleg van Jonas
Overleg About Geschrijf Schuur Prijzenkast
Archief
Beste Schrijver van Oncyclopedia,
TAARTWANTONCYCLOPEDIAVERJAART!.png

Welke een schitt'rende zaken kunnen aardappels maken
Fritten, patatten, chips en al't goeds te smaken
Is wat een aardappel uw huiskamer inbrengt
Maar bent u al met de mooiste van allen bekend?
De aardappel die zo wijs is in't Grieks
De aardappel die van alles weet over niets
Ach ja, mijn broeders, dat is toch onze Sophia

De moeder en leidSTer der Oncyclopedia Neerlandica!

  • Oncyclopedia bestaat 8 jaar!!! Wees blij, vier feest en eet appeltaart! Weestwensen plaatsen kan hier.
  • Er was een IRC-vergadering op 24 juni een IRC-vergadering waarbij heel veel werd beslist. Hier wordt hij nabesproken. Vergadering gemist? Je kan héél de vergadering hier herlezen.
  • Er is een voorstel om veranderingen aan te brengen in onze huidige manier van het behandelen van nieuwe en anonieme gebruikers. Laat ook weten wat jij ervan vindt.
  • Ook hier op Oncyclopedia is er een greintje democratie, en dat in de vorm van het stemmen voor het uitgelichte artikel. Steun de democratie!
  • Heb jij nog iets te melden aan je medegebruikers? Vul het maar aan!
Tot slot de wijsheid van de... dinges:

Vreemdgaan is met het goede been uit het verkeerde bed stappen
Dit mededelingenbord wordt mede mogelijk gemaakt door je moeder. Daarom is alles zo groot.

En we beginnen met een schone lei Jonas & Joint? 23 jun 2011 14:33 (UTC)

En dan moet de jarige nog z'n kot schoonmaken :( 't is wat...wacht eens..."Получить сейчас гуся"...kot... кот ... kat... eh...laat maar. Dit wordt bizar O_o Geen archief, tussenhaakjes? laat óók maar O_O R7av.pngoye.·. 23 jun 2011 14:35 (UTC)
Newcookie.gif R7av.pngoye.·.
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Gefelicinitileerd! Gevelisiteerd! Fegeliciteerd! Gefeliciteerd! Fey|Bart Comerade, stalk this! Stortplaats 23 jun 2011 14:42 (UTC)
Gefelicitaart! Cartoonist | Contact | World | 23 jun 2011 15:39 (UTC)
Appeltaart.jpg
Vliegtaart.GIF
Bukken!
... te laat voor de jarige
Jonas


Icons-flag-vl.png Icons-flag-jf.png "Ernie" Lambic Ptoïng Flag of CAT.png Flag of AST.png 23 jun 2011 20:29 (UTC)

[bewerken] Social media

Ik begrijp dat je ook vind dat we met de Oncy meer aan ledenwerving moeten doen? Ik heb al een keer op het forum zoiets voorgesteld, maar dat is nooit van de grond af gekomen, omdat er niemand was die mee wilde doen. Kunnen wij niet samen iets proberen te regelen? Dan maken we eerst een plan, dan een project, en dan gaan we proberen om anderen over te halen ook mee te doen, desnoods als we al begonnen zijn. Fey|Bart Comerade, stalk this! Stortplaats 24 jun 2011 11:41 (UTC)

We hebben nu al een officiële facebook en Twitter, ik heb al voorgesteld van een link naar de fb ook op de hp te zetten, dat zal er nog wel van komen dus. Ik weet niet of jij nog ideeën hebt om leden te verwerven, we kunnen ze zeker gebruiken. Jonas & Joint? 26 jun 2011 11:23 (UTC)
Een link van FB op de HP.. meh. Ik vind het wel logischer als ie in de Anonnotice en de Sitenotice komt. R7av.pngoye.·. 26 jun 2011 12:40 (UTC)
Kun je me toevoegen op MSN? Mijn mail staat volgens mij in de contactlijst. Fey|Bart Comerade, stalk this! Stortplaats 4 jul 2011 12:51 (UTC)
Trouwens, ik zal even op het forum graven of ik wat kan vinden... Nee. Ik kijk later wel nog eens. Fey|Bart Comerade, stalk this! Stortplaats 4 jul 2011 16:13 (UTC)

Ik heb het stuk over Elio Di Rupo in je naamruimte gezet. De bezem moest na twee weken toch een keer door de onderhoudsruimte heen, en nu zit er geen tijdslimiet op. R7av.pngoye.·. 8 aug 2011 13:08 (UTC)

[bewerken] De groeten vanuit Lasagna

Deelnemer dezes crepeerde in de strijd:
Daarom hier de
Peertjedeaud.jpg
De Gecrepeerde/ Gebakken Peer 2012

Jij zit nu behoorlijk met de gebakken peren, meneerdt! Goesting is lastig te vinden in de perenvelden, en een paar woorden zijn toch écht niet genoeg... met deze Rotte c.q. Gecrepeerde c.q. Gebakken Peer mag je de zomer doorkomen. Namens de jury, R7sig1.pngR7sig4.png, eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo en Dit heeft Watje gezegd. Misverstanden daarover hier oplossen.Animalibri1a.gif op 14 jul 2012 23:09 (UTC)

[bewerken] KM3.0

Luitenant Eerste Klasse bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Luitenant Eerste Klasse (conbij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Luitenant Eerste Klasse. Gebruik {{KM|G2}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze G2 inhoudt hier. Groet van de bot van R7 Polaroyd7 Polaroidlogotje.PNG Staying focused! 28 feb 2013 20:38 (UTC)

Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen