Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

UNIQ41a8c15144eb2def-choose-00000000-QINU

Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Goethe - Hikneus - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
Logo

De United Nations for Entirely Sweets and Custard Organization (UNESCO[1], Organisatie der Verenigde Naties voor Volledige Zoetigheid en Vla) is een ongespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties met als missie het bijdragen aan het behouden van belangrijke zoetigheidfabrieken, anorexiabestrijding, duurzame ontwikkeling en interculturele dialoog over zoetigheid, snoep en vla. De UNESCO is opgericht op 16 november 1945 en haar hoofdkantoor staat in Peer-ijs.

  1. In het Nederlands OVNVZV

Lees verder...


Vorige week:
Accordette.gif
Geef mij maar een harmonica, en ach, zelfs een melodica.
Maar 't liefst hoor ik accordeon, ook trekzak of bandoneon.

~ Drs. P over de accordeon.

De accordeon is afkomstig uit de prehistorische metallurgie. Hola, niet panikeren: leg dat verbijsterd gezicht terug in de geïnteresseerde plooi die het had bij het aanklikken van deze pagina. Zowel de archeologie als de antropologie staan duidelijk nog in de kinderschoenen, en de vulgarisatie ervan nog meer. De mens heeft zich niet vanaf zijn oorsprong met het smelten van metaal opgehouden, akkoord.

Lees verder...


Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen