Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

Zomaar een greep
Groei NOS.gif
De groei van de NOS.
De NOS? Daar is geen woord Frans bij.
~ Philip Freriks over de NOS
NOS TRA DA MUS
~ Nostradamus over de voorspelling van het ontstaan van de NOS in vier minikwatrijntjes
Ik wil ook uitzendrechten!
~ Geert Wilders over uitzenden

De NOS (Nationalistische Omroep Sociëteit) is een omroeporganisatie, die voortkwam uit een fusie tussen de NTS (de Nationalistische Televisie Sociëteit) en de MZK (de Mofrikaanse Zwartkijkers Klub) in 1977.

Het hele Artikel...


Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Goethe - Hikneus - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
De functie van deze afbeelding binnen dit artikel is onduidelijk. Klachten kunnen met het groene formulier worden ingeleverd bij Balie 8.
Soms droom ik dat een groep onbekenden mijn naam op het internet gebruikt om domme citaten aan op te hangen.
~ Kapitein Overduidelijk over iets onduidelijks

Goedendag! U bent hier waarschijnlijk aanbeland om te weten te komen wat Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindt. U zult niet de enige zijn, maar er zijn wel enkele dingen van belang voordat u doorleest. Kapitein Overduidelijk heeft geen weet van dit artikel en dat willen we graag zo houden. Hij is namelijk nogal onzeker, soms zelfs een beetje bang dat mensen hem maar dom vinden. Als hij hoort dat ik hier een héél artikel heb gewijd aan het feit dat hij sommige dingen onduidelijk vind kan dat tot wanhoop en verdriet leiden, misschien zelfs angst of onderwaterdammen.

Lees verder, voor de duidelijkheid...


Vorige week:
HoutStapel.JPG

Hout, Latijn: "Træ", is een curieuze entiteit geschapen door middel van een proces dat "groei" genoemd wordt. Het kan gewonnen worden uit bepaalde organismen behorend tot het Rijk der Plantae, "boom" genaamd. Deze "bomen" omvatten echter niet alle organismen uit het desbetreffende rijk, maar dat daargelaten.

Het hout wordt geütiliseerd voor verscheidene doeleinden, waaronder de processen "bouwen" en "branden" (laatstgenoemde wordt ook wel "fikken" genoemd). Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen het zogenoemde "hardhout", en de antagonist: het "zachtnaaldhout". Het verschil tussen laatstgenoemde en eerstgenoemde wordt gemeten aan de hand van de methode van de zelfspot. Het hardhout heeft doorgaans een grotere bekwaamheid betreffend het relatieveren en weren van nare grappen. Hardhout is hier zeer bedreven in, terwijl naaldhout zich zeer gekweld en prikkelbaar neigt te gedragen.

Lees verder...Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen