Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

UNIQ19d2fcb538193010-choose-00000000-QINU

Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Goethe - Hikneus - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
Kunt u het geloven?

Ik kan niet geloven dat het geen vrouw is (IKNGDHGVI) is een verschijnsel waarbij de aanschouwer van een man van slag raakt omdat hij of zij naar een vrouw denkt te kijken. Vooral voor mannen kan IKNGDHGVI een gênante ervaring zijn.

Volgens Sigmund Freud is IKNGDHGVI een afweermechanisme voor zogenaamde heteromannen die zich seksueel aangetrokken voelen tot androgyne heren. In het geval van IKNGDHGVI in het café tijdens een versierpoging, of later in bed, heeft Freud hier bepaald geen ongelijk in.

Lees verder...


Vorige week:
Vlag van Suriname
Groeten uit Paramaribo.
~ Tatoeage op de penis van een Surinamer

De gemiddelde wereldbewoner heeft nooit van Suriname gehoord. In Nederland weet men soms nog over Suriname te vertellen dat het een warm landje is vol met donkere rotibakkers die veel rum drinken en mensen aanmoedigen om maar lekker door te zakken en met die kont te schudden, maar daar houdt het dan mee op. Dit is onmetelijk jammer, want Suriname is een bijzonder land met een interessante geschiedenis.

Zak maar lekker door...


Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen