Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

Zomaar een greep
Lancering maanraket.jpg
Maanlandingscomplottheorie

Maanlandingscomplottheorie is voor velen de waarheid over de vraag "Is men wel op de maan geweest". Er is veel bewijs voor en tegen deze theorie. Volgens deze theorie zal men geen één keer op de maan zijn geweest maar gewoon alles hebben opgenomen in een filmstudio.


Het hele Artikel...


Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Cricket - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Geluid - Geluk - Goethe - Hikneus - Huawei - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Luik - Het lied van Alex en van Sander - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Robin van Persie - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wiel - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
Gitaargun.jpg

In de loop der jaren zijn er veel wapens gemaakt. Vaak gebaseerd op de natuur maar dan ongeschikt voor vegetariërs. Helaas zijn er veel wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan. Om de overheid een paar goede ideeën te geven is er een lijst gemaakt van de wapens die niet bestaan, maar wel zouden moeten bestaan.

Dali Ray
De Dali Ray zou een mooi stukje wetenschap zijn die iedereen alles laat zien alsof Dali het zou hebben geschilderd maar dan met dood erdoorheen. Dit wapen zou zeer effectief kunnen zijn tegen de mensen die caravans opblazen.
Geweergeweer
Een geweergeweer is een geweer dat geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten (kogels die kogels afschieten). Uit de kogels die uit kogelkogels komen zou dan weer een geweergeweer kunnen komen dat op zijn beurt weer geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten tot het eind van de tijd.
Gitaargeweer
Dit wapen zou de voorkeur krijgen van rockmuzikanten over de gehele wereld. Een gitaargeweer zou plectrums met verstelbare snelheid kunnen afschieten op een op hol geslagen publiek of een vreemdgaande vrouw.Het model van het gitaargeweer zou kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Zo zou er een akoestische versie of een basgitaarversie (met extra lange loop) realiseerbaar zijn.


Schiet Klik hier om meer te lezen...


Vorige week:
Ha.gif

Humor is het wazige microklimaat dat zich ontwikkelt wanneer iemand het in zijn hoofd haalt om de gewone en minder gewone zaken des levens vanuit een ongewone hoek te bekijken. Deze hoek is des te ongewoner daar hij steevast de 360 graden overschrijdt, en daarom ook des te meer een doorn is in het oog van mathematisch aangelegde personen, van wie dan ook logischerwijs beweerd wordt dat ze óf totaal geen gevoel, óf een zeer buitenissig gevoel voor humor hebben. Het begrip wordt ook gehanteerd om de bezigheid, pro deo of tegen betaling, mee aan te duiden waaraan humoristen zich een groot deel van hun leven wijden. De aanwezigheid, en vooral de appreciatie van humor wordt kenbaar gemaakt door een typisch menselijke activiteit, die "lachen" wordt genoemd. (lees hier verder en vind de zin des levens!)