Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

UNIQ32ac96d37ab6acec-choose-00000000-QINU

Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Goethe - Hikneus - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
AmerikaSplit.JPG
Elk noorden heb se suiden, en omgekeerd. Da's dus logisch.
~ Johan Cruyff over Noord en Zuid.

Amerika (Noord-, Zuid-, Centraal-, Oost-, West-, Thuis-, Best-, en/of Precolumbiaans) is een continent waarvan beweerd wordt dat het er eigenlijk twee zijn sinds de twee helften van elkaar gescheiden worden door het Panamakanaal. Het werd achtereenvolgens bevolkt door dinosaurussen (de oorspronkelijke "Westdino's"), mammoeten, Indianen, Europeanen-op-de-dool en uiteindelijk door de Amerikanen (Noord-, Zuid-, Centraal-, Oost-, West-, Thuis-, Best-, en/of Precolumbiaanse) zelf. Dit eigenzinnige continent ontstond toen de Westdino's zich op 11 juli 134997986 vóór C. onafhankelijk verklaarden van de Oostdino's, de stekker pin uittrokken en zich westelijk lieten afdrijven, tot het gevaarte vastliep op de zandbank waarop het nu nog steeds ligt. Het bestaan van deze zandbank werd voor het eerst aangetoond toen tijdens het graven van het eerder genoemde Panamakanaal een arbeider iets te ijverig doorgroef.

Lees verder en verder...


Vorige week:
Startrek-BSoD.gif

Ctrl+Alt+Del is de bekendste manier om het Bluescreen of Death te bekijken op Windows. Ook schijnt men er vastgelopen programma's mee af te kunnen sluiten. Hier is echter geen bewijs voor bevonden. Men schijnt d.m.v. aflaat opgestarte programma's kunnen afsluiten. Dit is helaas ook nooit bewezen en zal nooit thuis geprobeerd te moeten worden. Ctrl+Alt+Del is ontstaan toen Bill Gates zijn nogal vaak crashende Windows '95 presenteerde, omdat het zovaak crashte, werd er een speciale toetscombinatie vrijgehouden om het crashen tegen te gaan, wat helaas niet werkte. Hierdoor was Gates van plan om het weg te halen bij de volgende versie van Windows, dit mislukte falikant, waardoor de "bug" alleen maar erger werd. Bij de huidige versie van Windows, Windows 8, kan het Bluescreen of Death niet meer worden geopend, als men in deze versie de toetscombinatie indrukt crasht de computer en sluit hij af.
Lees verder...


Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen