Belgisch schip gekaapt

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.


Piraat Obama

19 april 2009

De Indische Oceaan ~ Van onze reporter (die helaas niet ter plaatste kon raken bij gebrek aan zwembroeken en waterdichte pennen) ter plaatste.
Zojuist werd bevestigd, een Belgisch schip, de Vesuvius, in de Indische Oceaan is gekaapt. De Belgische overheid meldt dat de kaping waarschijnlijk uitgevoerd werd door kapers. "Het is nog wel niet zeker natuurlijk," meldt minister Herman Ronduit, "Deze kaping zou evengoed door Piraten kunnen zijn uitgevoerd, ik sluit zelfs niet uit dat Obama achter de kaping zit. Hierbij gebruik ik als belangrijkste argument dat er een vat olie aan boord was, waarvoor de Amerikanen een moord, al dan niet meerdere plegen. Kijk maar wat ze met die arme Saddam Hussein hebben gedaan."

Omstreeks 8 uur 's morgens kreeg de Belgische overheid een noodsignaal van de Vesuvius binnen. Help het schip wordt gekaapt, Zeeleeuwen!!! Aaaarghh!!! Paniek ontstond aangezien het eventjes leek alsof het schip door radioactieve zeeleeuwen gekaapt was en dat de wereld verging. Maar algauw verzekerden 's werelds beste biologen dat zeeleeuwen onmogelijk een schip zouden kunnen kapen, zelfs niet als ze radioactief geladen zouden zijn.
Vanaf de biologen dit feit bevestigd hadden werd een zoekactie gestart. Deze is nog altijd aan de gang, het schip blijft echter onvindbaar. Er worden verschillende roeiboten met sonar gebruikt. Deze werden door de Amerikaanse homofiele zeemacht, de NAVY, ter beschikking gesteld, tot nu toe zonder resultaat.
Tot nu toe is onbekend wat de precieze lading van de Vesuvius is. Wel is geweten dat er minstens één vat olie aan boord was samen met 5 badeenden, 3 kisten bananen (waarschijnlijk van chiquita), 9 bemanningsleden, 3 vellen (duur) papier en 360 illegalen (voornamelijk Tibetanen) die waarschijnlijk vergezeld worden door een lama.
In spanning wachten we meer nieuws over de Vesuvius af, hopelijk barst deze weer niet uit zoals hij enkele jaren geleden al deed.

OnNieuws, nog steeds niet ter plaatste.