Oncyclopedia:SUA

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf ON:SUA)
Ga naar: navigatie, zoeken


WAARSCHUWING! Deze pagina staat onder beheer van de plaatselijke opuitlichter. Gelieve de pagina met respect te behandelen. Op deze pagina zijn de algemeen geldende normen en waarden van toepassing. Overtreding van de ongeschreven wetten kan resulteren in een slecht artikel op de voorpagina en dat moeten we met zijn allen niet willen als we met elkaar door dezelfde deur willen kunnen blijven gaan. Als dit door u goed begrepen is, dán mag u pas verder naar de volgende regel. Ok? Vooruit, dan is hier:

De Officiële Stem voor het Uit Te Lichten Artikel pagina!

Het uitgelichte artikel komt op de voorpagina ter afschrikking van potentiële nieuwe gebruikers en ter lering ende vermaak van uitgeprocedeerde Wikipedianen.

Inhoud

Hoe gaatie?

Hint.png - Tip! - Escapemouse.png

Als je vindt dat je een goed artikel hebt geschreven, wees niet beschroomd en nomineer het. De kans dat iemand anders het doet is ongewis.

 • Er wordt een keer per week genomineerd en uitgelicht. Er wordt dus gestemd voor uitlichting in de week die volgt op die waarin de stemming plaatsvindt. Alleen artikelen waar in de betreffende dagen over gestemd is kunnen worden uitgelicht.
 • Iedereen mag nomineren, zoveel artikelen als hij/zij wil.
 • Artikelen moeten in de Hoofd-, OnBoeken-, Ongerijmd of Hoe-naamruimte staan; OnNieuws wordt op hun eigen hoofdpagina uitgelicht.
 • Artikelen hoeven niet nieuw te zijn, maar zijn dat meestal wel. Alleen artikelen die niet eerder uitgelicht zijn kunnen meedingen.
 • Artikelen moeten "af" zijn wb vorm, inhoud en taal/grammatica. Nominaties kunnen op deze gronden door de uitlichter geweigerd worden.
 • Iedere ingeschreven gebruiker mag stemmen. 1 stem per persoon, op slechts 1 artikel per week. Stemmen mogen tussentijds gewijzigd worden. Sokpoppen niet toegestaan.
 • Bij een gelijk aantal stemmen beslist de plaatselijke uitlichter welk artikel wint, bij bezwaar van de keuze kun je dit op de overlegpagina duidelijk maken, en dan wordt het objectief genegeerd herbeoordeeld.
 • Mocht de plaatselijke uitlichter niet aanwezig zijn bij een ex-aequo, en er dringend een nieuw artikel op de hoofdpagina nodig zijn, dan wordt gekozen voor het recentste artikel.
 • Stemmingen beginnen elke maandag na de vernieuwing van de stemming en sluiten respectievelijk elke zondag om 21:00.
 • Het is streng verboden om stemmen van anderen weg te halen, toe te voegen of te wijzigen.


Een lijst van alle eerder uitgelichte artikelen is hier te vinden

Week 15 2015

Cultuur

Stem(men)

 1. Icons-flag-vl.png Icons-flag-jf.png "Ernie" Lambic Ptoïng Flag of CAT.png Flag of AST.png 29 mrt 2015 20:28 (UTC)
 2. ~~ BurgerHalloJan ~~ 30 mrt 2015 05:54 (UTC)
 3. GEORGIVSGeorgiusNL.pngBATAVIA 30 mrt 2015 13:42 (UTC)

Commentaar

 • Was ik gisteren toch wel vergeten om ook hier iets neer te poten zeker, en dat met mijn chronische horror vacui... hop, ook weer geregeld dus. Maar wat heeft dat dan weer met cultuur te maken? Alles, aangezien cultuur kan gedefinieerd worden als ongeveer elke menselijke activiteit die niet uitsluitend gericht is op overleven. Icons-flag-vl.png Icons-flag-jf.png "Ernie" Lambic Ptoïng Flag of CAT.png Flag of AST.png 30 mrt 2015 12:12 (UTC)

Artikel 2

Stem(men)

Commentaar


Artikel 3

Stem(men)

Commentaar


Gebruiker

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen