Kikker

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Een kikker kan wel 10 meter ver springen!
~ Weetje over de kikker
Maar als je hem gooit komt-ie verder!
~ Jaloerse kangoeroe over de kikker
Kus me!
~ een kikker over seks
De pad, een vunzige volgevreten kikkersoort

Een kikker is een springerig monstertje met vier zeer elastische poten. Het beest onderscheidt zich van een tafel doordat de poten kunnen bewegen indien men er elektriciteit doorheen geleidt.

Inhoud

[bewerken] Voorkomen

De kikker komt voor in een natuurlijke habitat. Dat wil zeggen: een omgeving waar vrouwen schrikken van zijn verschijning, en kinderen proberen om het beest pootjes uit te trekken. De kikker houdt van lachen, (Zie ook humor.) en krijgt dan een brede bek. De term breedbekkikker is dus afgeleid van het gevoel van humor van dit beest.

Deze kikkerdrol uit een kikkerbil wordt vaak ten onrechte aangezien voor kikkerdril

[bewerken] Kweek

Om kikkers te maken heb je dril nodig. Dat maak je door:

  • 3 eetlepels gelatine
  • 2 gram suiker
  • 20 druivenpitjes zonder schil
  • 5 ml water

te mengen, en 8 dagen te laten staan. Door spontane verpixeling verandert het mengsel dan in drilpudding, en indien de druivenpitjes bevrucht waren, zal na verloop van tijd een hoeveelheid kikkervisjes ontstaan. Stop deze in slootwater, kijk bij volle maan elke dag even en doe dit 10 dagen lang. Na verloop van tijd zullen de kikkers uit het mengsel springen.

Een kat met het kikkersyndroom - ze denkt dat ze kan kwaken in plaats van mauwen

[bewerken] Literatuur

De kikker is geliefd in de literatuur. Mening roman verhaalt van de morfologische eigenschappen van het beest (veranderingen in prinsen, koetsjes, politici en andere platgereden varianten worden veelvuldig beschreven). In menig sprookje is de kikker een lief beest, hoewel in werkelijkheid het een lelijk glibberig groen monstertje betreft.

[bewerken] Wetenschappelijk onderzoek

De wetenschap toonde aan dat pubers tijdens biologielessen een poot konden bewegen door er een batterij op aan te sluiten. De poot gaf naast 10 Watt licht ook een sensationele kriebeling indien geplaatst op de buik van een klasgenoot.

[bewerken] Bijzondere rassen

[bewerken] Blnk Schaap

dit ras is zeldzaam en homosexueel in zijn geaardheid en zal niet terugdeinsen om domme opmerkingen te maken

[bewerken] Nikkers

Nikkers zijn zwarte kikkers. Het zijn gemuteerde varianten die aanvankelijk in Afrika voorkwamen.

[bewerken] Snickers

Snickers zijn snoepgoedchocoladekikkers, die - vermengd met analoogkaas en pinda's - in reepvorm zijn geperst.

[bewerken] Tikkers

De tikkerkikkers komen voor als moeilijk traceerbare zelfmoordcommando's in oorlogsgebieden. Door hun kleine vorm kunnen deze kikkers een hoeveelheid explosieven dragen in de vorm van een klein tijdbommetje in een minirugzakje, dat onder luid gekwaak ontploft op een overvol marktplein. Diverse foto's van kikkeraanslagen hebben aangetoond dat hun afgerukte en bloederige ledematen zich zeer ver kunnen verspreiden.

[bewerken] Knikker

Een versteend kikkeroogje dat bij kinderen geliefd is om mee te knikkeren. Bij grote varianten spreekt men van stuiter, hoewel deze benaming waarschijnlijk is afgeleid van een koeienoog, dat elastischer van aard is.

[bewerken] Kermit

Kermit is een sprekende kikker, die graag door Miss Piggy gekust wordt in de hoop dat beiden veranderen in iets acceptabelers.

Een breedbekgeit, die poogt een breedbekkikker te imiteren

[bewerken] Geluid

Een kikker maakt doorgaans weinig tot geen geluid. Slechts in het paarseizoen (de kikker zoekt dan een kikkerin) is een licht gekwaak te horen dat veroorzaakt wordt door de opgeblazen wangzakjes en dat we betitelen met gekwaak. Deze term is overgenomen door de politiek, omdat het gekwaak een goed alternatief vormt voor het debat.

[bewerken] Trivia

  • Een kikker hoeft niet groen te zijn. Als je een dode kikker 2 jaar laat liggen wordt hij bruin.
  • Beter 1 kikker in de hand dan 10 in de soep!
  • Een sidekikker is een kikker die bij het kikkerspel buitenspel staat
  • Kikkerbillen worden schoongemaakt met 3-laags Popla-kikkertoiletpapier alvorens ze gebraden en genuttigd kunnen worden.
  • "1 april kikker in je bil" is een uitspraak die ontstond nadat Den briel was bevrijd en de bevolking wittebrood met kikkerbilletjes te eten kreeg. De kikkerbillen wilden nog wel eens onverteerd het lichaam weer verlaten.
  • Een kikker is een seksueel zeer actief beestje! De ene kwak na de andere....
Gebruiker
Naamruimtes

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen