Je hebt twee koeien/20

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van de Je hebt twee koeien-serie.


Categorie 20: Software[bewerken]

AmigaOS
Je hebt twee koeien van drie uur werk, je krijgt een guru meditiation. Je koeien zijn weg.
Adobe Flash
Je hebt één MovieClip met één koe erin. Je drukt op ctrl+d. Je hebt twee koeien.
Adobe Flash (2)
Je hebt één weiland. Je voegt een layer toe en sleept vanuit de Media Library twee koeien naar het weiland. Je hebt twee koeien.
Audacity
Je hebt nog niks en besluit 2 koeien op te nemen. je drukt op stop. Audacitie reageert niet meer. opnieuw.. Tijdelijke bestanden verwijderen, of ze bewaren maar er verder toch niets mee doen?
Internet Explorer 
Je hebt twee koeien die zeggen dat Firefox niet beter is dan Internet Explorer. De koeien weten dat ze fout zijn maar loeien toch.
Mozilla Firefox 
Je hebt twee koeien die zeggen en proberen beter te zijn dan Internet Explorer.
Paint 
Je hebt twee koeien waarmee je van bestaande afbeeldingen slecht bewerkte 64 pixel grote afbeeldingen kunt maken.
Safari 
Je hebt twee koeien die geproduceerd zijn door Apple. Ze zijn op safari.
Word 
Je hebt twee koeien in 13 lettertypes en 5 autocorrectie-opties.
Gratis software 
Je hebt twee genetisch gemanipuleerde koeien, die heb je gratis gekregen. Je verandert de genen van de koeien nog meer. De melk van je koeien worden de fontein van de eeuwige jeugd. Je publiceert je formule zodat iedereen die na kan maken. Iedereen verkoopt je formule en jij ontvangt niks. Mensen aan wie je vertelt dat jij de formule bedacht hebt, lachen je in je gezicht uit.
Microsoft 
Je hebt twee koeien, maar ze zijn niet van jou. Ze zijn ziek en het kost meer geld om ze beter te maken dan dat ze geld opleveren. Je weet niet dat er alternatieven zijn en hun melk is verslavend.
Microsoft Windows 
Je hebt twee koeien en een debiele hond in de hoek die je vertelt waar je je verdomde bestanden kan vinden. Een van je koeien heeft een protectiefout veroorzaakt en zal nu nooit meer melk produceren, zelfs als je je twee koeien vervangt door twee gloednieuwe koeien. De hond gaat nooit dood, maar blijft je met een stompzinnige uitdrukking op zijn gezicht vertellen dat je systeem naar de filistijnen is.
Microsoft Windows 2 
Error:404. Twee koeien niet gevonden. Er zijn meerdere verklaringen. Waarschijnlijk bedoelde je één koe, omdat Bill Gates twee koeien had, jij niet.
 • Druk op een toets of blijf het scherm melken.
 • Sla je monitor kapot om door te gaan met melken.
 • Probeer een koe te lenen van een vriend, zodat je een schermpje krijgt met: "Het is niet mogelijk om twee koeien op hetzelfde moment te hebben"
 • Gebruik Macintosh zodat je zoveel als O koeien kan hebben, maar dat kan je toch niet.
Microsoft Windows 3 
Je hebt twee koeien gekregen bij je pas aangeschafte boerderij. Ze doen het erg goed, alleen je buren, met Linux-geiten en Mac-varkens, maken jou koeien belachelijk en je weet niet waarom. Na ongeveer een week, gaat een van de koeien langzaam reageren en haperen. Je belt een virusdetector, die zegt dat je koe de gekke.koeien.ziekte.trojan heeft.Voordat je controle hebt overgenomen, wordt de koe blauw en gaat dood. Ze wordt weer levend en doet weer normaal nadat je het medicijn gaf, maar je andere koe werd geïnfecteerd, en heeft daarbij ook al je boerenzooi kapotgemaakt. Je probeert het op te lossen via internetcursussen, maar de reclameborden blijven maar omhoogkomen vanuit de grond om je boerderij heen. De eerste koe breekt zijn been, en kan niks meer. Je brand je boerderij plat uit frustratie.
Norton Anti-Virus
Je hebt twee koeien. Het melken gaat goed, je hebt een leuke tijd met je koeien. Maar dan verschijnt er een raar viguur. Je Norton Anti-Virus waarschuwt je door te zeggen: "HOLY SHIT! SOME DUDE WANTS TO STEAL YOUR MILK AND CORRUPT YOUR COWS! I'LL GET RID OF HIM!" Je wacht, maar Norton staat daar maar wat, en doet geen flikker. Je vraagt hem wat je moet doen, waarop hij zegt: "DELETE THE GUY BEFORE IT BLOWS UP YOUR COWS!" maar hij geeft je geen instructies over HOE je dat moet doen. Je vertelt hem om zijn bek te houden en op te jakkeren, maar dat doet hij niet. En dan blijkt dat het vreemde figuurtje alleen maar de melkman was.
Microsoft Longhorn Windows 
Je hebt nooit twee koeien gehad. Vijf jaar geleden heeft iemand gezegt dat je 2 "Longhorn Cows" zou krijgen, en ze verschenen voor je deur, maar verdampten toen in Vapourware., en jij moest alle kleverige goedjes opruimen die achterbleven voor je deur. Twee jaar geleden werd je verteld dat ze misschien morgen al terug zouden komen, maar dan met langere hoorns. Toen werd je verteld dat je die koeien magisch waren, en dat je ze in je tuin kon planten om je computer in één grote zoekmachine te veranderen, om all je bestanden te kunnen vinden. Dat alles omdat je slecht bent in het terugvinden van je bestanden. Vorig jaar werd je verteld dat niet alleen jij alle bestanden op jou computer kon zoeken, maar iedereen op de wijde wereld jou bestanden kon doorzoeken. Dit is goed nieuws als je slechte en zieke dingen wou gaan doen met je koe, maar slecht nieuws als je andere koeien wou kopen met je 'creditcards'.
Sun 
Een arrogante varken verkleedde zichzelf als een koe. Om aan de specificaties te voldoen, eist het varken..uhmm de koe massale parallelle weilanden om in te grazen. Als je het varken de koe hebt gegeven wat het verlangt, zal het the Oracle best goed draaien. Maar The Sun maakt het niets uit; zijn functies zijn gemaakt op een ander niveau van een hoger bewustzijn. Het spreek vele rare talen als: SVR4, BSD, POSIX, and DTrace. Zijn grootste zorgen zijn schaalbaarheid, flexibiliteit en observeren, wat in contrast staat met de Linux, welke is gefixeerd op snelheid.
Linux 
Je hebt een miljoen konijnen. Ze rennen veel sneller dan koeien, maar zijn niet zo vriendelijk. Je mag ze niet eens weggeven. Om de konijnen te gebruiken, moet je RTFM-en (Read the F*cking Manual). Bijna hetzelfde als GNU. De konijnen zijn er van overtuigd dat ze beter zijn dan alle andere koeien, maar de Linuxjes zijn jong en hoogstwaarschijnlijk niet bekend met de wijsheid van oudere soorten, zoals de OpenVMS, de Sun, en de AIX. DE Linux' zijn flexibel en snel, maar hebben nog veel te leren.
Linux 2 
Je hebt een gratis koe. Je begint de koe met de hand te melken, maar wordt daar gauw moe van. Helaas zijn de uiers van de koe niet gemaakt voor jou melkmechanisme. Je vraagt een gratis adapter, en iemand belooft er een te maken. Je wacht een week, maar het komt niet. In de tussentijd probeer je de koe te laten wennen aan je melkmechanisme, maar dat zorgt er per onglijk voor dat de koe elke twéé dagen melk geeft. Uiteindelijk komt de adapter, maar je komt er achter dat dat ervoor zorgt dat je koe niet meer eet. Moe van het klooien met de koe, probeer je hem weg te geven, hopend dat iemand anders het voor je op zal lossen. In de tussentijd zorg je voor een andere koe, een kleinere, maar snellere. Het enige nadeel is dat je koe maar één Uier heeft, waardoor het nog steeds niet goed werkt met je melkmachine. Je zit vast met twee koeien die niet met elkaar willen praten en niet hetzelfde eten willen eten.
Gentoo Linux 
Je hebt een hersendode koe genaamd Larry. Je werkt eraan voor één week. Nu heeft het cyborg-hersenen en laserstralen.
Mac 
Je koopt twee koeien die zogezegd veel minder doodgaan dan andere koeien, en een nette witte glans hebben. Hoe dan ook, ze gaan sneller dood dan andere koeien, maar worden niet blauw als dat gebeurt, zodat je niet het idee hebt dat ze dood zijn. (Je zal alleen denken dat ze een beetje langzaam zijn.)
Mac 2 
Je hebt twee koeiiiiiiiiiii *herstart* Je hebt twee koeiiiiiiii *herstart*
Apple 
Je hebt twee koeien. Ze zijn mooi en werken perfect, maar niemand zal ze kopen. Waarschijnlijk omdat de melk die ze produceren niet samengaat met de meerderheid van het graan. Ze zullen je kip echter kopen, wat helpt bij uw vooraad.
Apple 2 
Je hebt twee koeien die beide niet passen op je iPod mini. Je steekt een van de koeien zijn oog uit met je iPod uit frustratie.
Apple 3 
Je hebt twee koeien, waarvan één een statussymbool is, terwijl de andere te duur is voor de meeste mensen, en ook nog slechter.
Mac OS X 
Je hebt de 2 mooiste New-Yorkse koeien ooit gezien. Ze hebben stralende ogen, en kunnen hun eigen oren likken. Er zijn elke maand nieuwe koebellen om te downloaden. Hoe dan ook, de fabrikanten maken alleen melkmachines voor friese koeien.
Windows Vista 
Je hebt twee koeien verkleind op je desktop. Taskbar>Wissel tussen koeien. Alle koeien scrollbaar. Netjes.
Windows Vista (2)
Je hebt twee koeien. Weet je het zeker? De koe MOE!'d. Weet je het zeker?
OpenBSD 
Je hebt twee koeien, waar iedereen alles mee kan doen. Mensen kunnen er baby's mee vertrappen. Je zal ze nooit voeren zonder papieren, of spullen gebruiken zonder papieren, omdat je gelooft in echte vrijheid.
OpenBSD 2 
Je hebt twee koeien. Het gerucht gaat dat er gaten zitten in het beveiligingssysteem, maar dat zijn slechts overblijfselen van NetBullSD, welke voor het laatst ge-update zijn in 1997.
OpenBSD 3 
Je hebt twee koeien. Hun melk was niet meer privé na versie 1.2.1, dus besloot je OpenMilk te maken, welke veel populairder is.
OS/2 Warp 
Je hebt één koe. Het is verlegen. En invalide. Zijn eigen moeder vermoordde hem en addopteerde een andere koe.
NetBSD 
Je hebt twee koeien. Je gebruikt één van de twee als internet server, en de andere als router.
NetBSD 2 
Je hebt een broodrooster en een oud Sun werkstation. Je melkt het werkstation en maakt een website erover, met het broodrooster als webserver.
Plan 9 
De nieuwe, verbeterde Moonix van Bull Labs. In plaats van het maken van een boerderij van Twee koeien, Maak je één koe van twee boerderijen.
DOS 
Je hebt twee koeien, van het maximum van 4. Slechts één daarvan kan melk produceren per keer.
Shareware 
Je hebt twee TUKOEIEN.
Gain 
Als je twee koeien download via Gain, zullen wij u pop-ups in ruil geven.
Kazaa 
Je hebt twee koeien met een virus.
Bittorent 
Je hebt twee koeien. Het duurt vier dagen om ze te melken. Je krijgt alleen maar 99% van de melk die je nodig hebt.
Photoshop 
Je hebt twee koeien. Je knipt en plakt hun hoofden op de naakte lichamen van vrouwen.
Epic Fantasy Story 
Je hebt één koe die de waarheid verteld. de, de andere heeft POV.
Wiskunde 
Je hebt twee perfect ronde koeien.
Algebra 
Je hebt twee koeien. Ze volgen het pad y = 4x2 &mijn; 2. Oplossing voor de koeien.
Geometrie 
Je hebt twee koeien. Je zal ze nooit meer gebruiken.
Geometrie 
Je hebt twee koeien. Gras = Koe A. Koe A = Koe B. Koe B = melk. Bewijs dat gras = melk.
Analyses 
voor alle ε>0, bestaat er een δ>0 zodat je δ koeien hebt..
Visual Simulation 
Je hebt drie kubussen. Één is rood.
Chemie 
Je hebt twee koeien. Deze koeien verbranden volgens de formule H2Koe + O2 Æ KoeO2 + H2O + 512KoeJ. De hoeveelheid hitte die zal worden vrijgelaten in de verbranding van 3.2¥1023 koeien met een overmaat aan water en zuurstof?
Fysica 
Je hebt twee koeien. De ene verlaat de aarde in een ruimteschip, met de snelheid van het licht. De andere koe blijft op aarde. Na een paar jaar komt de koe in het ruimteschip terug. Hoe dan ook, hij is minder oud geworden dan zijn tweelingszus, door de relativiteitstheorie.
Quantum Fysica 
Je hebt twee hele kleine koeien. Ze zijn er als zowel koe-deeltjes en -golven. Je kan ze niet echt opmerken, omdat als je dat probeert, transformeren ze in een pinguin. Je koeien zijn volledig geiterpeteerd. Wanneer de ene wordt gemelk, wordt de ander dat ook. op de een of andere manier verdwijnen ze. Je besluit de koeien te vergeten en ze in te ruilen voor kuikens. Dat gaat je veel beter af.
Biologie 
Je hebt twee organismes die melk kunnen geven, en vier magen hebben. Ze kunnen niet voortplanten omdat je geen mannetjes hebt. Ze zullen binnekort doodgaan door een natuurlijke oorzaak, een microbe die ze infecteerd, of fatale schade aan organen van vitaal belang.
Evolutie
Je ehbt twee koeien. Honderd biljoen triljoen quatraljoen jaar geleden waren het compleet natuurlijke en willekeurige mutaties, veroorzaakt door genetische veranderingen die toen nog onbelangrijk waren. Hoe dan ook, mensen noemen je duivels en zouden je willen vermoorden, omdat jou koeien betere melk geven.
Eerste Jaar Amerikaanse Geschiedenis 
George Washington had twee koeien. Welke bijdragen hebben zijn koeien vandaag gemaakt voor Amerika?
AS Filosofie 
Je hebt twee koeien, maar één is alleen een metafoor voor de menselijke conditie.
AS Sociologie 
Je hebt twee koeien. Één is een Marxist, de andere heeft de 'Tearoom Trade' 35 jaar geleden onderzocht.
AS Sociologie 
Je hebt twee koeien. Je vrienden en familie geloven dat de koeien niet als echt zijn gekwalificeerd.
Frans 1 
Vous avez deux vaches.
Frans 2 
Vous avez deux vaches qui sont cools.
Spaans 1 
Tu tienes dos vacas. Como estan las vacas? Muy bien. Estan en un fieldo.
Spaans 2 
Tenias dos vacas, cuando tu aseo tuve una problema.
Spaans 3 
Mira, porque dos vacas habran venido a las seis. Ya he comido todo el queso.
Spaans 4 
Tienes dos vacas, tu madre y tu hermana, y los cuernos de tu padre.
Portugees 1 
Você tem 2 vacas.
Portugees 2 
Tu tens a propriedade de dois animais do gênero bovino.
Duits 1 
Sie haben zwei Kühe.
Duits 2 
Sie haben zwei Kühe. Die Regierung nimmt die beiden für die Steuer. Jetzt sind Sie arbeitslos. Die Regierung gibt Ihnen ein Kuh zur Arbeitslosversicherung, und Sie haben freies Gesundheitswesen.
Japans 
You ale being have 2 cows !! Cows are be giving miruku !! You being ale having cows ?? ^______^
Wapans 
Je hebt twee kawaiise koeien, baka! Kekekekekekekekeke! ^_______________________^ chan desu
Chinees 
Je hebt twee wokken.
Chinese 2 

??????
Hippie  
Je hebt twee koeien, je wordt stoned, de politie komt en vraagt: "Zijn die koeien van jou?" waarop jij zegt: " Ze zijn van mij, zoveel als iemand uberhaubt iets kan bezitten, weet je wel, weet je niet, rare giraffe." De politie stuurt je koeien de bak in voor drugsbezit.
Baseball 
Je hebt twee koeien. Nog eentje en je bent uit. Om dit probleem op te lossen, neem je Steroïdes. Je liegt over het gebruik ervan, tot je met pensioen gaat en een boek gaat schrijven. Een week voor je je boek uitgeeft, kom je in Shownieuws en leg je huilend uit dat je niet wist wat je aan het gebruiken was.
Football 
You have two cows. Ze leven indirect door professionele koeien, nadat hun knie total-loss ging tijdens hun laatste jaar in middelbare school. Als die geit nou niet door zijn hek was gesprongen, hadden de koeien nu in het WK gestaan.
Hockey 
Je hebt twee koeien. Ze kunnen er niet uitkomen hoeveel melk er gemaakt moet worden, en dus maken ze geen melk.
1337 
d00d, j00u 2 k0313N z1JN UB3R-1337 h4x!!!!111een
1337 2 
1 0wn j00u 2 k03i3n!!!?!?!
1337 3rd 
_|3 |-|3|37 7\/\/33 |<0313|\|, |)u|)3!
AOL Chatkamer 
DitjeDatje: Hey, heeft iemand hier twee koeien?
ILOVEJAMAI: OMG IDOLS IS OP TV!!!!
dodehandbotten: henk jan smits is een lul
THISTGEIL: lol
DitjeDatje: Iemand?
ILOVEJAMAI: BEK DICHT HENK JAN IS SEXY
tijgerklauw: niet, hou zelf je bek
HotLola18: KOM JE CAMMEN? IK BEN GEIL EN NAAKT!
HotLola18: KOM JE CAMMEN? IK BEN GEIL EN NAAKT!
HotLola18: KOM JE CAMMEN? IK BEN GEIL EN NAAKT!
DitjeDatje: 2 koeien, alles wat ik nodig heb..
HotLola18: KOM JE CAMMEN? IK BEN GEIL EN NAAKT!
Something Awful Forums 
Je had twee koeien, tot een daarvan was verbannen. Als je je overgebleven koe nog wilt melken, kost je dat 10 euro. Als je die melk wilt drinken, kost dat je nog eens 10 euro. Nu ben je verbannen.
eBaums World 
Je hebt een gezonde cluster met koeien die je hebt gekregen door het zwartmailen van de eigenaar van de boerderij. Hoe dan ook, de idiote cowboys zorgen dat je geen flikker uit kan voeren, dus je zorgt dat ze worden vertrapt, vraagt een schadevergoeding voor het werken in zo'n gevaarlijke omgeving, en eindigd met nog eens twee koeien. Twee keoeien mede mogelijk gemaakt door eBaumsWorld.com.
eBaums World 2 
Je had twee koeien, tot iemand van eBaums World ze stal. Nu, elke keer dat er iemand naar de koeien kijkt, wordt je IP vol gespamt.
eBaums World Forums 
Je hebt twee koeien die weigeren te geloven dat er ook nog een boerderij staat naast het weiland, maar toch de schuld krijgen als de boerderij schapen steeld van andere boerderijen. Koeien van 4chan kunnen niet door het prikkeldraad komen die om de boerderij heen zit. Een van de koeien blijkt een stier te zijn.
Konami spellen
Je start normaal gesproken met twee koeien, behalve als je de Konamicode invoert (Omhoog Omhoog Beneden Beneden Links Rechts Links Rechts B A Start) in het titelscherm. Nu heb je 200 koeien.
Shareware
Je hebt twee koeien, maar alleen als je je registreerd voor de volledige versie.
MySpace
Je heeft 2 koeien.
MySpace
Twee koeien is in je uitgebreide netwerk.
MySpace
Je hebt twee koeien in je vriendenlijst. Een is genaamd Tom (aka Richard Moodoch). 'Tom' laat een bericht rondgaan die eventuele vermoedens stopt omtrend betaling voor MOE!space in twee weken.
MySpace2
Je hebt twee koeien die zichzelf snijden en zichzelf kleden als vampieren.
MySpace3
Je hebt twee seksuele aanbidders. Ze zijn twee stalkende koeien.
Livejournal
Je hebt twee koeien, maar niemand begrijpt ze. Je balt je vuisten voor iedereen, behalve degenen die zeggen dat ze superveel van je koeien houden.
Facebook: Je hebt twee koeien, maar kan ze niet zien. Behalve als je op dezelfde school als zij hebt gezeten. Ze hebben niks te doen, behalve dan het afnemen van quizzes en het toevoegen van toevoegingen.
Ezboard
Je hebt twee koeien. Op een dag kondigen de admins aan dat een hacker alle koeien heeft weggevaagt, evenals de backups van de koeien. De admins verzekeren je ervan dat ze 24 uur per dag werken om de koeien terug te krijgen. Zes weken later is alles wat ze terug hebben kunnen krijgen: één hoorn en één hoef. Dus je koopt nog twee koeien, en slaat ze op op MyBB. Daarbij besluit je je eigen backups voortaan bij te houden.
Lerares-Assistent 
Je hebt twee kalfjes. Je supervisor heeft één koe die de melk van je klafjes onderhoud. jij krijgt slechts het deel van die melk die ervoor zorgt dat je niet dood neervalt. Hoe dan ook word je de klas uit gestuurd voor het drinken van bier en het vertellen van vieze grapjes.
Netscape 
Je hebt twee koeien. Je bent bij AOL gebracht en je koeien worden zodadelijk irrelevant. Je probeert ze op de markt te brengen met een duo-functie; waardoor ze zowel melk als iets wat smaakt als hoestsiroop kunnen produceren. Op de een of andere manier werkt het niet.
MediaWiki 
ASCII art 
         (__)
      (__) (oo)
     /(oo)---\/
  /-------\/  ||
  / |   ||----||
 * ||----||  ~~
   ~~  ~~
DeviantART
=Koeman heeft 2 bericht midden voorwerpen : (2 KOEIEN) |Logout
Podcast
Deze week op iKoe vragen we; "Is het hebben van 2 koeien genoeg om de maatschappelijke vorderingen bij te houden?"
Wikipedia

Je hebt de "Je hebt twee koeien" pagina gevandaliseerd.

Digg 
Je hebt twee koeien. Een andere Digg-gebruiker heeft ook 2 koeien, en beweerd dat die van jou nep zijn.
Digg 2 
Je hebt twee koeien. Andere Digg-gebruikers hebben ook twee koeien. Ze besluiten dat die van jou niet zo goed zijn als die van hun, en steken jou koeien in brand.
Totse
Je had twee koeien. Ze renden wild weg. Nu heb je geen koeien meer.
4chan
Je hebt vieze foto's van twee kalfjes die stoute dingen doen. Je post ze op internet.
Newgrounds
Je hebt twee koeien, ze zijn beide vaarsen maar beweren beide dat de ander een stier is.
Oncyclopedia presenteert: "Je hebt twee koeien", de Waarheid en het Antwoord op Alles!

Twocows.jpg

1. Analyses
2. Anime
3. Citaten
4. Koemedy
5. Emoeties
6. Politieke groepen
7. Bekende koeien
8. Groepen

9. Deze koe bestaat niet
10. In het nieuws
11. Talen
12. Loeiteratuur
13. Moesicale genres
14. Films
15. Bordspellen
16. Mensen

17. Politek gezeur
18. Programmeertalen
19. Moeligie
20. Software
21. Moeziek
22. Telemoesie
23. Reizen
24. Video Games

25. (Wereld Wijde) Wereld van Koeien
26. Je hebt n koeien
27. Wetenschap
28. Moedicatie
29. Kookboeeeeek
30. Landen
31. Geskoedenis

Ik heb wat?
~ Kapitein Overduidelijk over Je hebt twee koeien