Ik kan niet geloven dat ik het niet ben

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
"Ik kan niet geloven dat ik het niet ben!"
De waarheid ontdekt de waarheid. Maar wat is de waarheid dan?
~ Een uitspraak van iemand die beweerdt een variant van IKNGDIHNB ontdekt te hebben.
Eén grote leugen.
~ Iemand wou nog even reageren op de stelling hierboven.
In Sovjet Rusland, ik kan niet geloven dat het JOU niet is!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over IKNGDIHNB.

Ik kan niet geloven dat ik het niet ben of ook wel: IKNGDIHNB is een ziekte dat als mensen naar de spiegel kijken een gedachte krijgen: ''Goh, ben ik dat?'' en/of ''Zag ik er maar zo uit...''. Het gaat hier dus om een fout evenbeeld van jezelf in bijvoorbeeld de spiegel. Neem nou als voorbeeld: een heel erg mager iemand die er verder lelijk uitziet. Je bekijkt jezelf dan in de spiegel en je ziet een dik persoon die verder niet anders is als normaal. Zo'n voorbeeld hiervan is Anorexia. Nog zo'n voorbeeld is natuurlijk dat er iemand achter je staat als je in die spiegel kijkt, maar dat het dan eigenlijk niet zo is.

Verschillende varianten[bewerken]

IKNGDIHNB is in vele varianten, soorten en maten te herkennen en te krijgen bij de apotheek. Een aantal bekende soorten zijn de vampieren-IKNGDIHNB, dieren-IKNGDIHNB, Anorexia, Oost-Indische blindheid, en Autisme. Deze soorten zijn allemaal dodelijk voor de medemens en voor degene die dit artikel nu leest in het speciaal.

Vampieren-IKNGDIHNB[bewerken]

Hier kunnen we heel erg kort in zijn. Maar om een heel erg kort verhaal toch nog een stukje langer te maken zullen we er tegelijkertijd ook heel erg kort in zijn, anders zouden alle paragrafen over de IKNGDIHNB varianten allemaal zo kort zijn. Maar ach, de vampieren-IKNGDIHNB is eigenlijk een vorm van IKNGDIHNB die in feite helemaal niet bestaat! Hoe wonderbaarlijk het ook is, maar vampieren kunnen niet eens zichzelf in de spiegel zien, dus daar doen we verder niet moeilijk over.

Dieren-IKNGDIHNB[bewerken]

Zoals je had kunnen zien op het rechts bovenstaande plaatje hebben de meeste dieren hier heel erg veel last van. Eigenlijk hebben dieren (voornamelijk katten en honden) hier altijd last van omdat zij heel andere dingetjes in hun lichaam hebben dan dat wij allemaal hebben. Een altijd voorkomende variant van katten en honden onder de dieren-IKNGDIHNB, is dat ze zichzelf in het zwart wit en grijs zien op welke bizarre manier dan ook. Er wordt meestal gedacht aan kleurenblindheid maar dat bleek later niet te kloppen omdat spiegels een radioactieve straling kunnen afvuren naar de katten en honden waardoor de spiegel alle kleuren uit hun ogen wegzuigt en aan de omgeving afscheid. De mens daarentegen heeft daar hard wit spul voor wat het oog heeft en beschermd. Andere varianten zijn, dat dieren zichzelf kunnen zien als een verder familielid. Zoals dat het katje op de foto zijn betovergrootvader weer eens ziet in de spiegel. Dit heet een familie-reünie bij dieren wat overigens niet zo heel erg gevaarlijk is. Het kan wel leiden tot déjà vu's en hallucinaties.

Anorexia[bewerken]

Anorexia (Anorexia Nervosa bij de nerveuse mensen) is de ergste variant van de IKNGDIHNB reeks. Hierbij neme men een vrouw (soms ook een man) die héél erg mager is zodat men de botten al kan zien, een spiegel en een (niet al te verschrompeld) stel hersens. Vergeet ook de ogen niet.
Dit ontstaat in de meeste gevallen doordat ze geen honger hebben en daarmee zijn ze in hongerstaking. Door de hongerstaking worden de hersens zodanig gehersenspoeld dat je vergeet om te eten. Nu denkt de persoon die Anorexia heeft dat hij of zij nog gewoon gezond is en dik (bijverschijnsel: zicht neemt af). De dikheid die gezien wordt door de persoon met Anorexia in de spiegel of bij zichzelf is een duidelijk symptoom dat hier sprake is van Anorexia. Hier kan men niet vanaf komen omdat de ogen al zodanig zijn beschadigd, dat de persoon met Anorexia niks anders meer kan zien dan een vet en mollig persoon. Anorexia wordt daarom ook aanschouwd als een Groningse ziekte.

Oost-Indische blindheid[bewerken]

Oost-Indische blindheid is naast de Oost-Indische doofheid een variant uit de 'uit Oost-Indië overgevlogen ziektes'. Oost-Indische blindheid is niet te verwarren met Anorexia, wat ook het zicht aantast, maar hierbij ziet de persoon geen kleding en geen spiegels. Er werd beweerd bij verschillende wetenschappers dat Oost-Indische blindheid afstamde van de vampieren-IKNGDIHNB omdat mensen die deze ziekte hebben zichzelf ook niet in de spiegel kunnen zien. Dit bleek absolute onzin omdat mensen met Oost-Indische blindheid überhaupt niet eens een spiegel kunnen zien en dat de Oost-Indische blindheid uit Oost-Indië afstamt en niet uit Transsylvanië. Oost-Indische blindheid kan ook toeslaan bij (wie anders?) de dieren waaronder de muggen en twee koeien het meest. Bij twee koeien wordt deze variant ook wel de 'gekke twee koeienziekte' genoemd omdat ze dan dubbel zien. Bij muggen hebben de muggen meestal ook direct hoogtevrees.

Hier een niet geldige vorm van IKNGDIHNB, van de Autisme-soort.

Autisme[bewerken]

Autisme is een zeer bekende variant van de IKNGDIHNB-reeks die deels waar is, maar aan de andere kant ook weer niet omdat de autist (zo noemen ze die personen) in kwestie niet eens weet wie hij of zij is. Dit is erg onbegrijpelijk maar aan de andere kant van de snelweg is het overduidelijk dat het behoort bij de IKNGDIHNB-reeks omdat er bewijs is dat autist zich op één ding focust. Het telefoonboek is het meest gebruikte voorwerp van autisten hoewel de spiegel hoe verrassend dan ook ergens onderaan de lijst bungelt. De autisten die de spiegel wel interessant vinden zijn de mensen die het meeste last hebben van IKNGDIHNB, omdat zij zichzelf zien en alles wat ze doen wordt nagespeeld door de persoon die in de spiegel te zien is. Dit vinden autisten waarschijnlijk ook zo interessant, omdat ze proberen om hun spiegelbeeld te snel af te zijn, ondanks dat ze gewoon niet kunnen geloven dat ze zichzelf eigenlijk gewoon zien.

Wat hieraan te doen is en wat na de genezing[bewerken]

Aan IKNGDIHNB is relatief weinig te doen. De ene variant van IKNGDIHNB is Gronings en de ander weer niet, maar als een persoon eenmaal denkt dat hij of zij genezen is, heeft die persoon het mis! Dit is het begin van een andere zeer zeldzame variant die niet vaak voorkomt: de IKONGDIHNB (Ik Kan Opnieuw Niet Geloven Dat Ik Het Niet Ben), of ook wel IKWNGDIHNB (Ik Kan Weer Niet Geloven Dat Ik Het Niet Ben). Of ook wel gewoon bekend als IKONGDIHNB (Ik Kan... laat maar). Deze variant is te herkennen na vijf jaar, nadat de persoon van de doktor of dierenarts te horen heeft gekregen dat hij of zij genezen is. In feite is dit niet waar. Terwijl de persoon in kwestie denkt dat hij of zij genezen is, heeft diegene het nog steeds, maar weten ze het niet. Dit kunnen ze niet geloven en zo zit de IKONGDIHNB in elkaar. Veel slachtoffers komen van tv-omroep IKON, omdat zij er voor het eerst achter kwamen dat IKNGDIHNB een 100% Groningse ziekte is. Nadat de IKONGDIHNB is genezen door de dokter blijft de IKONGDIHWNB (Ik Kan Opnieuw Niet Geloven Dat Ik Het Weer Niet Ben) je achtervolgen wat weer vervolgd wordt door WHHDONEO? (Waarom Houdt Het Dan Ook Nooit Eens Op?) wat zo de hele tijd doorgaat. Als men eenmaal WHHDONEO heeft, is de kans op genezing gedaald naar -0,1% (alle vormen van IKNGDIHNB zijn ongeneesbaar). Als je dat niet gelooft, zit je echt zwaar in de problemen.

Zie ook[bewerken]


Ik kan niet geloven dat...:
Ik kan niet geloven dat het geen artikel is | Ik kan niet geloven dat het geen boter is | Ik kan niet geloven dat het geen moord is | Ik kan niet geloven dat het geen ik ga op vakantie en ik neem mee is | Ik kan niet geloven dat het geen iPhone is | Ik kan niet geloven dat het geen iPod is | Ik kan niet geloven dat het geen terrorisme is | Ik kan niet geloven dat het niet grappig is | Ik kan niet geloven dat het geen link is | Ik kan niet geloven dat het geen kaas is | Ik kan niet geloven dat het geen kasteel is | Ik kan niet geloven dat het geen koek is | Ik kan niet geloven dat het geen vrouw is |Ik kan niet geloven dat het geen weg is | Ik kan niet geloven dat ik het niet ben | Ik kan niet geloven dat ik het niet geloof |