Hoofdpagina

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Pix.gif
Pix.gif

Welkom bij de Oncyclopædia Neerlandica

De Vrij Onverveerde en Inhoudsloze Encyclopedie, gewijd aan Sophia en de gulle lach. Doe of u thuis bent, maar laat uw schoenen aan a.u.b. Deze Oncyclopedia is van, voor, door, en tijdens u. Schrijf ook wat!

Zoeken in Oncyclopedia:

 
Pix.gif
Er zijn nog 2.811 wachtenden voor u. Werp daarom alvast een blik in onze etalage.
 
 
Icoon Artikel van de week
Gitaargun.jpg

In de loop der jaren zijn er veel wapens gemaakt. Vaak gebaseerd op de natuur maar dan ongeschikt voor vegetariërs. Helaas zijn er veel wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan. Om de overheid een paar goede ideeën te geven is er een lijst gemaakt van de wapens die niet bestaan, maar wel zouden moeten bestaan.

Dali Ray
De Dali Ray zou een mooi stukje wetenschap zijn die iedereen alles laat zien alsof Dali het zou hebben geschilderd maar dan met dood erdoorheen. Dit wapen zou zeer effectief kunnen zijn tegen de mensen die caravans opblazen.
Geweergeweer
Een geweergeweer is een geweer dat geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten (kogels die kogels afschieten). Uit de kogels die uit kogelkogels komen zou dan weer een geweergeweer kunnen komen dat op zijn beurt weer geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten tot het eind van de tijd.
Gitaargeweer
Dit wapen zou de voorkeur krijgen van rockmuzikanten over de gehele wereld. Een gitaargeweer zou plectrums met verstelbare snelheid kunnen afschieten op een op hol geslagen publiek of een vreemdgaande vrouw.Het model van het gitaargeweer zou kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Zo zou er een akoestische versie of een basgitaarversie (met extra lange loop) realiseerbaar zijn.


Schiet Klik hier om meer te lezen...
 
 
Icoon 6 december in de geschiedenis
  • 1834 - Er valt sneeuw: Een bijzonder natuurverschijnsel waar niemand rekening mee hield.
  • 1917 - Finland is Rusland zat: ze worden onafhankelijk.
  • 1992 - Een persoon schrikt: Kerstmis komt er bijna weer aan en deze persoon heeft geen geld om cadeaus te kopen.
  • 1997 - Een Brit denkt dat 'ie onder water adem kan halen, en verdrinkt uiteindelijk.
  • 1998 - Een koekje valt van een tafel met een hoogte van 1 meter en breekt doormidden. Het koekje is overlijdt uiteindelijk aan een dodelijke chocolade-doorbloeding.
  • 2006 - De auto van Rita Verdonk bleek weer niet te starten.
  • 2007 - Een bom slaat i... o nee, het is een ruimteding dat in de zee slaat.
  • 2009 - Sinterklaas mist de boot en besluit zwemmend terug te keren naar Spanje. Hij verbreekt daarbij het record kanaalzwemmen met 3 minuten. Hij schijnt achteraf last te hebben gehad van buitenboordpieten.
 
 
Icoon Breaking News van OnNieuws.


Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.


8 november 2016


Berlijn - In Duitsland is er een bom ontploft, gelukkig niet letterlijk maar de bevolking is toch geschokt. Er is namelijk aan het licht gekomen dat Angela Merkel zich op oudejaarsavond 2015, rond middernacht, in Keulen bevond, meer bepaald in het station. Wat ze daar deed, hoor ik je aan de andere kant van mijn computerscherm denken. Heel eenvoudig, ze had er een internetdate met een Marokkaan van 25 jaar oud. Wat ze niet wist was dat de man daar niet alleen met haar had afgesproken maar ook met een duizendtal andere buitenlanders, die er hun lusten kwamen botvieren op toevallige vrouwelijke passanten. Net buiten het station voltrokken zich de verschrikkelijke feiten, ze werd gedwongen om haar kleren uit te trekken en werd er brutaal verkracht. Daarna probeerde hij haar te wurgen maar dat mislukte, uiteindelijk kwam ze er nog goed van af en had ze naast de vernedering en wat schrammetjes alleen enkele ledematen verloren, dat is al opgelost met protheses. Haar man mocht dit voorval niet ontdekken en daarom hield ze bijna een jaar haar mond, niet simpel voor iemand die aan toppolitiek doet. De verdachte is nog altijd voortvluchtig, het gaat om een man van rond de 25 met zwart haar, zwarte ogen en een licht getinte huid. Hij heeft de Marokkaanse nationaliteit aangezien de politie zijn identiteitskaart terugvond op de plaats van de feiten maar verder is er niets bekend.

De dader heeft in een anoniem facebookbericht laten weten dat het niet zijn bedoeling was om de Bondskanselier kwaad te berokkenen daar hij niet wist dat ze niet verkracht en mishandelt wou worden. De autoriteiten hebben aan de dader al laten weten dat hij zich beter kan aangeven in het dichtstbijzijnde politiekantoor aangezien hij voor deze kleine vergrijpen toch zal worden vrijgesproken door de rechter, als hij ooit voor de rechtbank zal moeten verschijnen uiteraard. In afwachting heeft de burgemeester van Keulen al aangegeven dat de man in afwachting van zijn eventuele proces kan verblijven in een luxueuze villa met zwembad in een residentiële buurt, dit om te voldoen aan de eisen van de Raad van de Rechten van de Mens. Het slachtoffer De dader heeft immers recht op een eerlijk en menswaardig proces, ook nu de dader het slachtoffer het hoofd van de regering blijkt te zijn. Merkel zelf heeft laten weten dat we nu niet de fout moeten maken om te veralgemenen en alle vluchtelingen over dezelfde kam gaan scheren. Ze vervolgde met te zeggen dat de man al veel heeft meegemaakt in zijn leven en dus eigenlijk zelf een slachtoffer is. Bovendien dienen we rekening te houden met de immense cultuurverschillen en moet hij dus gedacht hebben dat hij op dat niks verkeerd deed. De man die nu ongeveer tien maanden in het land verblijft heeft trouwens een heel beperkt strafblad, de enige akkefietjes die hij op zijn kerfstok heeft staan zijn kindermoord, stalking, slagen en verwondingen, een aantal homejackings en een stuk of tien gevalletjes van drugs dealen.

Meer OnNieuws
 
 
Icoon Woord van de dag

Realiteitsverwarring

Gebruik dit woord vandaag!
Kennis is macht!

 
 
Icoon Afbeelding van de seconde

OBama Piraat.jpg

Arrrr...
lees verder
 
 
Icoon Andere talen en asociale media

Alle talen · Multilingual coordination ·

Twitter-48x48.png Volg ons op Twitter · Facebook logo.png Vind ons leuk en grappig op Facebook ·

Schrijven

Schrijf mee!
Zit je u je soms ook te lachen van het huilen? Heb je af en toe goede ideeën? Schrijf dan mee aan deez' Oncyclopaedie! Geen idee? Deze onderwerpen wachten smachtend op mishandeling.

Artikel van de week

Artikel van de week
Stemmen voor het uit te lichten artikel

Index

Index
Alfabetisch · Alternatief (Aa - Zz) · Help · Etalage · Categorieën

Wetenschap & Technologie

Wetenschap & Technologie
Astronomie · Biologie · Geneeskunde · Geografie · Media · Vervoer · Scheikunde · Wiskunde

Kunst & Cultuur, Muziek, Literatuur, Taal

Kunst & Cultuur
Muziek · Literatuur · Taal

Geografie, Landen & Volken, Steden

Geografie, Landen & Volken
Afrika · Amerika · Europa

Mens & Maatschappij, Politiek, Religie, Sport

Mens & Maatschappij, Politiek, Religie, Sport
Antropologie · Dagelijks leven · Economie · Filosofie · Geschiedenis · Landbouw

OnBoeken
OnBoeken
Een gemeenschapsproject, met als doel de mensheid kosteloos vrije inhoudsliteratuur en andere verderfelijke lectuur ter beschikking te stellen
OnWoordenboek
OnWoordenboek
Een (niet meer)talig en (sinds het bewind van de huidige Onbibliothecarissen nog minder) vrij onwoordenboek waaraan U misschien ook iets mag toevoegen.
OnNieuws
OnNieuws
Het journaal en alles wat er echt speelt in deze wereld.
OnZinnen
OnZinnen
Citaten en welbekende gesproken woorden van grote mensen. Hier zijn ze verzameld voor jouw leesplezier!
Oncycloversiteit
Oncycloversiteit
Waarom nog naar een normale school als je naar de Oncycloversiteit kan? het is gratis en de lesboeken bewerkbaar. Zeg maar vaarwel tegen al jouw foute antwoorden op proefwerken!
Wist je dat...
OnNieuws
Tammo-verering

...Tammo de Wubboïstische god van 80 km/u is?
...Wiskunde de wetenschap is waar niemand Kaas van heeft gegeten?
...Rood de lievelingskleur is van elke Oncyclopedist?
...Er vandaag geen grappen mogen verteld worden?
...Elmo een domme rode pop is? P-O-P, pop!