Beginnersgids

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Weest Lollig en niet Stompzinnig

Wapenschild.jpg

Overzicht

Overzicht Beginnersgids
Doel: Wat is een
Oncyclopedia?

Over goed schrijven

Schrijversadvies
Artikelen schrijven
Artikelen bewerken
Over goede opmaak
Sssspelling en Grrrrrammatica
Wees niet dom
Constructief discussiëren

Dagelijkse omgang

Over de nette Oncyclopedist
Cyberpesten, absoluut niet!
Redirecten op de goeie manier
Alles over links
Dingen die zonder waarschuwing worden verwijderd
Communicatie
Geen gezeik op de admins

Conclusie

Conclusie

Kijk ook eens hier...

Inhoud Help


Hallo. Hoe je hier gekomen bent is een raadsel, maar blijkbaar heb je al wat gelezen uit deze collectie van desinformatie waar ook geen bal van klopt (eigenschappen die overigens voor het hele intraweb gelden), en heb je ontdekt: Dit heb ik altijd al willen doen: idiote onzin uitkramen en alles wat ik zie of weet belachelijk maken! Bedenk dan wel, dat onwillekeurige onzin zonder logisch verband met willekeurige elementen niet grappig is maar vervelend en onleesbaar. Het is ook niet de bedoeling om dingen belachelijk te maken, in de zin van uitlachen, maar om er om te kunnen lachen.

Welnu:

Dan is hier speciaal voor jou de nutteloze essentiële gids voor het worden van een niet-verbannen waardevolle en zwaar gefrustreerde gelukkige gebruiker van deze belachelijke prachtige gemeenschap.

En wees niet bang: we houden het voor dit moment lekker luchtig.

Volgende pagina...

Andere belangrijke pagina's

  • Oncyclopedia:Beleid: beleid over hoe wij hier met elkaar en met andere idioten omgaan. Zal te allen tijde opgevolgd worden, behalve als een admin een pestbui heeft, zoals in de nacht van 16 op 17 januari 2008, toen een volkomen geflipte beheerder de zestien meest actieve gebruikers permanent uitschakelde en het aantal artikelen decimeerde. Achteraf gezien ruimde het wel lekker op, maar de schadeclaims kostten Oncyclopedia bijna de kop.