Europese Unie

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Europa)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De vroegere Europese Unie. Ondertussen zijn er al heel wat landen bijgekomen.

Als we nou gewoon een hele boel arme, sadistische achterstandslanden toelaten, worden we vanzelf armer dan Amerika!
~ Tony Blair over de EU

Goed zo, schoothondje...
~ George W. Bush over Tony Blair

Gewoon concurreren en kapitaleren. Dan doeken ze vanzelf wel op.
~ George W. Bush over de EU

Terug! Weg! Tilt!
~ Geert Wilders over de EU

Naya, we kunne 'r alsnog wel lekker hàkkûh!
~ DJ Paul Pelstak over de EU in het universum Utrecht

Het ligt in Europa.
~ Kapitein Overduidelijk over de Europese Unie

Als we gewoon geld blijven drukken heb ik misschien ook nog geld.
~ Zwerver nummer 12213 over de EU

De Verenigde Europese Staten van De Europese Unie van Sociaaldemocratiche Sovjet Republieken en Noord Afrika of in kort Europese Unie is een clubje van rijke seuten die denken dat ze Europa besturen. De EU hebben zogezegd wekelijkse bijeenkomsten in Brussel. Dit is dus niet waar. Het hoofdkwartier bevindt zich in Monaco; het is een villa met cocktailbar, vijfsterrenrestaurant, privé-casino, biljart- en snookerzaal, zwembad met golfslagbad en jacuzzi, een bowlingbaan en vooral paaldansende hoeren. Natuurlijk allemaal op kosten van de belastingbetaler. In de toekomst zal de EU opgaan in de EUSSR.

Ze zijn daar heel cultureel bezig met doodsaaie dingen zoals kunst en - op sterven na dood - operette. (Natuurlijk ook met een heleboel andere dingen - zoals het gebruiken van de faciliteiten van hun clubhuis.) In feite doen ze dit alleen maar om de Verenigde Staten van Amerika te laten zien hoe geweldig cultureel ze wel niet zijn. Maar, heet van de naald, eigenlijk gebeurt er veel meer op de Europese Unie! Het blijkt een geheim genootschap te zijn dat gaat over allerlei criminele bendes, ook wel bekend als regeringen, in Europa. Weinig mensen hebben ooit het echte karakter van de EU gezien, noch overleefd. Maar degene die het overleefd hebben, hebben vreselijke verhalen verteld. Verder blijken Amerikanen stinkend jaloers te zijn op Europeanen omdat Amerikanen enkel op reis kunnen naar het oersaaie Canada of het lamgeslagen Mexico.

De verhalen[bewerken]

Ik heb een aantal mensen gesproken. Zij zijn, respectievelijk:

  • Madame Perdu de la Bips
  • 1337 |-|4|<<3R 343512
  • Mr. Stiff Brittish Hark

Het verhaal van Madame Perdu de la Bips[bewerken]

De vlag van de EU (met mogelijkheden tot uitbreiding tot het hele melkwegstelsel).

"Oui, oui, monsieur! 'et Was verschriekkelijk, Oui! Snapt oe, iek was al een tijdje serveerstér dans le EU-gebouw, oui. Mais, deux week geleden, waren le monsieurs opeens wek! Dus iek ging de monsieurs natuurlijk zoekèn. Ik keek in 'et 'ele 'uis, mair zij waren le onvinbaar, oui! Dus, ging iek maar opruimen, snapt oe? Dus iek ging naar le kelder, mais wat zagk iek! Alle monsieurs waren dans le kelder, et zij waren aan 'et pokeren om Luxembourg, oui! Ze keken allemaal naar moi toen iek binnen kwam, miskien omdat ik naakt was, mais daar gaat 'et nu niet ovér. Dus tja, wat zal iek zeggen? Je suis très verbaasd!"

Het verhaal van 1337 |-|4|<<3R 343512[bewerken]

"101010110101001!!!! 1k w45 du5 n44r b1nn3n 44n h37 h4ck3n 1n d3 c3n7r413 c0mput3r v4n d3 EU, m44r t03n 1k 31nd311jk 81nn3n w45, w4r3n 3r, 11k3, 4113m441 b35t4nd3n 0v3r, 11k3, p011t13k!!! du5 1k 231: 0M6 WTF????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! M44r h3t w45 t0ch 3cht 4113m44l 63231k 0v3r gr0ndw3tt3n d13 n13m4nd w0u. 3ng."

Het verhaal van Mr. Stiff Brittish Hark[bewerken]

"Yes, chap. Enge story, ain't it! Nou, you see, I was al een tijdje lid van the EU, but dan als butler van de misters. I was altijd een trouwe dienaar, you see, and I was altijd aan het helpen en bedienen. But een tijdje terug, wilden de misters opeens nothing meer. I vond dat raar, want normaal eten ze alles wat je ze voert. But I deed gewoon normaal, en zei ze hello. Een paar seconds later, kwam I terug in the room, maar waren ze opeens naar een lapdancende lady aan het watchen. Ook waren ze very druk aan het vergaderen over de divisie Turkije. It was heel raar, of course. I nam ontslag daarna. I will never go back to that room. It gaf mij een grooit trauma."

Vermoedens[bewerken]

We gaan ervan uit dat de 'EU' eigenlijk in het leven is geroepen om er voor te zorgen dat Europa niet weer in een grote oorlog terechtkwam, maar het blijkt dat de EU juist ervoor zorgt dat de slechteriken Europa nu besturen. Het is in ieder geval beter dan dat de VS de EU bestuurt. Of Ankara.

Ook vermoeden we dat de Europese Unie overal een vinger in de pap heeft; dat is namelijk erg goed voor de huid. Zij heeft connecties met de maffia en de Algemene Internationale Vernietigings Dienst.

Bestuur[bewerken]

Europa afgebeeld als een archipel.

Natuurlijk kunnen niet alle Europese staatshoofden in het bestuur van de EU zitten. Diegenen die wél in het bestuur zitten zijn:

Deze mensen houden zich twee vijfde van de tijd bezig met praten over Amerika, cultuur, geld en dergelijke. De rest van de tijd doen ze net als de rest van de club: zich amuseren in de clubvilla.

Ook president Bush wilde, om cool te zijn, in het clubje komen, maar mocht niet, omdat hij van Amerika komt. Daarom zint hij nu op wraak (zie onderstaand deel).

Relatie met Amerika[bewerken]

De Verenigde Staten van Amerika (in het Europees jargon Bushland) is de grote rivaal van de EU. Het verschilt dan ook erg van de EU qua werkwijze. De EU lult graag urenlang slap door over belasting (waarvan we nu al wel weten wie ze moet betalen). Amerika schiet gelijk uit z'n slof en voert zonder goed excuus een oorlog tegen je. Het blijkt echter dat Amerika geïnfiltreerd is in de EU, in de vorm van Tony Blair. Tony Blair, de grote baas van het Verenigd Koninkrijk, is eigenlijk het schoothondje/sletje van George W. Bush. Hij doet alles wat Bush zegt, maar is tegelijkertijd ook een belangrijk persoon in de EU. Men weet het niet zeker, maar na het beruchte Blair-Bush incident, weten velen wel hoe het zit.

Militair[bewerken]

Hetgeen de EU graag ziet.

De EU beschikt qua militaire eenheden over verschillende divisies.

Allereerst is er de Gestapo, die zich bezighoudt met het achtervolgen, oppakken en opsluiten van de joden, omdat die Amerika steunen. Dit is de Mofse divisie van het EU-leger.

Daarna volgende MI1-69, waarvan MI5 en MI6 de bekendste zijn. Zij houden zich bezig met buitenlandse spionage. De MI's doen alsof ze vrienden zijn met Amerika, om ze makkelijker te kunnen bespioneren. Dit is de Engelse divisie van het EU-leger.

De KGB is de meest anti-Amerikaanse divisie. De Russen hebben nu eenmaal een grote hekel aan de VS. Dit is de dienst waar de beste wapens gemaakt worden die gebruikt worden door de Europese Unie. Dit is de Russische divisie van het EU-leger.

Het schijnt ook dat de EU contacten met de anti-Amerikaanse Taliban heeft. Maar daar is weinig over bekend.

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere, waarvan het bestaan zó geheim is dat we door de Unie gedwongen worden hier niet over te schrijven.

Europa, van onderaf gezien
(foto gemaakt vanuit het midden der aarde)

Ruimtebasissen[bewerken]

De EU heeft tevens twee enorme ruimtestations.

De ene basis ligt in de bergen van Syldavië. Het is het station waaruit de eerste bemande vlucht naar de maan geleid werd (die met succes terugkeerde).

De tweede basis is in Zweden, en heet de Final Countdown. Het is de grootste van de twee.

Leden[bewerken]

}

Zie ook[bewerken]