*hik*Alcohol

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Je wordt er dronken van
~ Kapitein Overduidelijk over Alcohol
In Sovjet Rusland, Alcohol drinkt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Alcohol
BrEeZaH!!!1!111!!!
~ Jouw Buurmeisje
"*hik*...*kots*"
~ Stomdronken zatlap over Alcohol

Alcohol is een bekende internationale drank *hik* met vele toepassingen. Meestal wordt het gedronken door *hik* jongeren (>16), deze noemen dat niet drinken *hik* maar 'Comazuipen'. Alcohol is absoluut *hik* niet verslavend en het is erg gezond *hik* om per dag zo'n 1,5 liter alcoholische drank *hik* binnen te krijgen. *hik hik*

Twee flesjes *hik* Alcohol. Let op de handen die proberen ze van je af te pakken *hik*. Sla die *hik* handen maar in elkaar.

Inhoud

[bewerken] Gevolgen van *hik*Alcohol

Alcohol kan vele gevolgen hebben *hik*. Deze gevolgen kunnen komen in verschillende *hik* en ook onverwachtse vormen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het slaapvermogen en de *hik* evenwichtstest. *hik*

[bewerken] Gevolgen van *hik*Alcohol in de Auto

Alcohol heeft vrij positieve *hik* gevolgen op autorijden. Je mag namelijk niet van de overheid *hik* achter je eigen stuur kruipen *hik* dus je rijdt altijd mee met iemand anders. *hik* Dit is voordelig want je hoeft dan niet te *hik* betalen als je dronken *hik* vriend tegen een dubbele boom die probeert over te steken *hik* botst. Ook mag je van de Politie *hik* gratis een ballonnetje opblazen als je zelf rijdt. *hik*

[bewerken] Gevolgen van *hik*Alcohol op weg naar Huis

Handig is dat als je op weg naar huis je je huis niet kan vinden *hik*, dat je geen bed nodig hebt. Je *hik* valt vanzelf in slaap midden *hik* op de weg. Ook een toilet vinden is dan een *hik* stuk makkelijker.

Erg populair op jongere leeftijd

[bewerken] Negatieve Gevolgen

  • Je wordt best *hik* vaak door twee of vier agenten *hik* gekidnapt. Ze nemen je soms mee naar *hik* een lege kamer, waar je dan rustig kan kotsen *hik*.
  • Er komt een mannetje in je hoofd wonen die *hik* denkt dat het een houtzagerij is *hik*. Hij begint meestal te werken *hik* zodra je wakker wordt.
  • 's ochtends lopen er om je heen altijd veel katers. Als je *hik* Allergisch bent voor katten heb je dus *hik* pech.
  • Mensen kijken je altijd een beetje *hik* vreemd na.
  • Je wordt zzzznel moeeeee...... zzzzz......
  • zzzzz..... zzzzzzz...... zzzzz.... zzzzzz....
  • Je weet de volgende dag niet meer wat je nou precies hebt aangereden.

[bewerken] Wakker worden

Als je eenmaal wakker bent geworden uit je roes - Aah, wat een koppijn... - heb je dus koppijn. Dit is niet fijn, dus je wilt er zo snel mogelijk vanaf komen. Dit gebeurt meestal - Potverdikkeme, waar is die kan water... - door je hoofd nat te maken. - *PLONS* Hmmmmmm! -.

[bewerken] Zie ook:

Ssslurp.JPG
Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
20 januari 2014
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.
Gebruiker
Naamruimtes

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen