Bezig met het aanmaken van Tsaar

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 25 feb 2012 13:54 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Tsaar verwijderd (Troep: De inhoud was: "{{wadw|5 feb 2012 10:40 (UTC)}} Een Tsaar is een soort verwesterde sultan uit Rusland. Tsaren zijn anno 2012 helaas uitgestorven, omdat ze door hun bijgeloof allemaal van hun paleizen zijn gesprongen. Dtr waarschijnlijk omdat ze ...)
  • 2 dec 2010 19:35 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Tsaar verwijderd (1 week Werk aan de Winkel: De inhoud was: '{{wadw|24 nov 2010 16:41 (UTC)}} De Tsaar wie kent hem niet? De goede oude man, die op 5 december altijd een leuk cadeautje onder je kerstboom legt. {{c|Zijn baard is mooi|Allah over Tsaar's zijn baard}} {{)
  • 14 sep 2009 19:23 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Tsaar verwijderd (Veel te lang Werk aan de Winkel )

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png